Δύσκολα η Hearts, 2-0 τη Dundee που είχε 4 δοκάρια

H Ηearts ζορίστηκε πολύ να επικρατήσει 2-0 της παραπαίουσας Dundee και να επιστρέψει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Οι 16.512 θεατές που βρέθηκαν στο Tynecastle είδαν τους γηπεδούχους να είναι πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος και να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες με τους Callum Paterson, Conor Sammon και Tony Watt. Οι δύο ομάδες πήγαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια και παρότι η Dundee (που είχε κι ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος) βελτιώθηκε πολύ στην επανάληψη, τότε ήταν που δέχτηκε τα δύο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν 3 δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο με τους Tom Hateley, Kostadin Gadzhalov και Yordi Teijsse, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν δίχτυα κι αυτό είναι που μετράει. Ο Callum Paterson λύτρωσε με κεφαλιά τους γηπεδούχους στο 68’ για να σφραγίσει τη νίκη ο Bjorn Johnsen στο 89’. Άτυχη η Dundee, έφτασε όμως τις 4 σερί ήττες στο πρωτάθλημα με την κατρακύλα να συνεχίζεται για την ομάδα του Paul Hartley που είναι πια στον πάτο της βαθμολογίας.
HEARTS: Hamilton, Paterson, Ozturk, Souttar, Rossi, Djoum, Kitchen, Cowie (Buaben 87), Walker, Watt (Muirhead 57), Sammon (Johnsen 73). 
DUNDEE: Bain, Holt, Vincent (Duffy 76), Hateley (Kerr 77), Williams, O'Hara, McGowan, Teijsse, El Bakhtaoui, Gadhzhalov (Loy 86), Gomis. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.