Όρθια στο 86’ η Inverness, 1-1 με Kilmarnock

Η Inverness απέφυγε δεύτερη σερί ήττα στην έδρα της ισοφαρίζοντας στο 86’ την Kilmarnock που άγγιξε μια δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη.
H Kilmarnock προηγήθηκε νωρίς, χάρη σε ένα πέναλτι που κέρδισε ο Souleymane Coulibaly από τον Brad McKay. Το εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 1-0 στο 7’ κι ένα λεπτό αργότερα παραλίγο να σκοράρει ξανά όμως έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του του keeper των γηπεδούχων, Owain Fon William. Oι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 11’ όμως ο Lonsana Doumbouya σούταρε πάνω στο goalkeeper Jamie MacDonald από το ύψος της περιοχής.
Η Kilmarnock είχε τις ευκαιρίες να σφραγίσει το ματς, με τον Souleymane Coulibaly να έχει ένα σουτ που βρήκε σε σώματα αμυνόμενων και μια κεφαλιά από καλή θέση που έφυγε άουτ, αλλά και δύο δοκάρια με τους Kris Boyd και Rory McKenzie. Οι φιλοξενούμενοι τιμωρήθηκαν για τις χαμένες ευκαιρίες όταν ο Lonsana Doumbouya έφερε το ματς στα ίσα, διατηρώντας την παράδοση που θέλει την Kilmarnock να μετρά μόλις μία νίκη στις 15 τελευταίες επισκέψεις της στο Caledonian. Oι γηπεδούχοι απέφυγαν μια δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα κι έφτασαν τα 10 ματς χωρίς ήττα από την Kilmarnock στην έδρα τους.

INVERNESS CT: Fon Williams, Tremarco, Warren, Meekings, Polworth, Draper (Doran 56), Vigurs, Mulraney (King 65), Tansey, McKay (Boden 79), Doumbouya.
KILMARNOCK: MacDonald, Addison, Martin Smith (Steven Smith 65), McKenzie, Dicker, Jones, Tyson, Scott Boyd, Coulibaly (Boyd 78), Taylor, Hendrie.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.