Στο 93’ έ-χ-ασε το τρίποντο η Hamilton, 1-1 με Inverness

Για δεύτερη σερί αγωνιστική η Hamilton δεν μπορεί να κρατήσει το προβάδισμα, αυτή φορά δέχτηκε στο 93’ την ισοφάριση από την Inverness και έμεινε για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη.
Η Hamilton ήταν εξαιρετική στο πρώτο μέρος κι άνοιξε το σκορ στο 18’ όταν ο Ali Crawford έπιασε την κεφαλιά, ο keeper της Inverness, Owain Fon Williams, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα. Για να έρθει ο Alexandre D'Acol και να την στείλει στα δίχτυα. Ο Crawford άγγιξε το 2-0 στη συνέχεια αλλά ο Fon Williams κατάφερε να αποκρούσει, με τους Accies να χάνουν κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια. 
Στο 82’ έχασαν και τον βασικό τους keeper, με τον Remi Matthews να αποχωρεί τραυματίας δίνοντας τη θέση του στον Robbie Thomson. Ο Thomson κατάφερε να αποτρέψει την ισοφάριση αποκρούοντας στη συνέχεια κεφαλιά του Ross Draper, αλλά δεν μπορούσε να σταματήσει τη βολίδα του Liam Polworth στο 93’ που έφερε το ματς στα ίσα. Τρίτη ισοπαλία στα 4 τελευταία ματς για την Inverness που παρέμεινε έτσι δύο βαθμούς πάνω από τη Hamilton.

HAMILTON: Matthews (Thomson 82), Seaborne, Gillespie, Imrie, Docherty, D'Acol (Bingham 66), Crawford, Longridge (Want 85), MacKinnon, McMann, Σαρρής.
INVERNESS CT: Fon-Williams, Tremarco, Warren, Meekings, Polworth, Draper, Vigurs (Cole 75), Tansey (Boden 50), King (Mulraney 59), McKay, Doumbouya.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.