Η Alloa 4-2 την Bala Town στην Ουαλία, στο αντίο του Ross

Ο Jack Ross αποχαιρέτησε την Alloa Athletic, στέλνοντας την στα προημιτελικά του Challenge Cup. Στη Βόρεια Ουαλία, στην έδρα της Bala Town ο Ross έκατσε για τελευταία φορά στον πάγκο της πρωτοπόρου της League One, αφού έχει συμφωνήσει να αναλάβει τη St Mirren της Championship.
H αναμέτρηση είχε τελειώσει από το πρώτο μέρος με την Alloa να προηγείται 3-0 χάρη σε δύο γκολ του Greig Spence (στο 10’ και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους) κι ένα του Jon Robertson στο 43’. Η Bala Town μείωσε στο 60’ με πέναλτι του Lee Hunt, όμως ο Kevin Cawley στο 65’ έκανε το 1-4, διώχνοντας κάθε ελπίδα επιστροφής για τους γηπεδούχους. Ο Stuart Jones με κεφαλιά στο 73’, διαμόεφωσε το τελικό 2-4 για τη Bala Town που συμμετείχε για πρώτη φορά στο σκωτσέζικο Challenge Cup, έχοντας τερματίσει 2η πέρυσι στο πρωτάθλημα Ουαλίας.
BALA TOWN: Morris, Edwards (Valentine 79), S.Jones, S.Jones, Stephens, Thompson (Sheridan 72), Burke, M. Jones (Wade 45), Smith, Hunt, Venables.
ALLOA ATHLETIC: Parry, Taggart, Marr, Gordon, Waters, Holmes, Robertson, Cawley (Donnellyat 67), Kirkpatrick (Longworth 84), Flannigan (Martinat 90+4), Spence. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.