Μπορούσε κι άλλα η Celtic, 2-0 τη Motherwell

Η Celtic συνέχισε την αήττητη πορεία της κερδίζοντας 2-0 τη Motherwell σε ένα ματς που είχε δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος, με τον keeper των φιλοξενούμενων, Craig Samson, να πραγματοποιεί σωρεία αποκρούσεων.
Οι Bhoys μπήκαν πολύ δυνατά και κυριάρχησαν, ειδικά στο πρώτο μέρος, απέναντι σε μια Motherwell που είχε 10 παίκτες πίσω πό τη μπάλα. Ο Craig Sampson ήξερε από την αρχή ότι θα είχε πολύ δουλειά κι ανταποκρίθηκε πλήρως. Ο keeper της Motherwell σταμάτησε νωρίς το Moussa Dembele και στην εξέλιξη της ίδιας φάσης μπλόκαρε και την προσπάθεια του Erik Sviatchenko. Στο 18’ το σκορ άνοιξε με τον Moussa Dembele να γυρίζει τη μπάλα στον Scott Sinclair που την έστειλε στα δίχτυα. Στο 38’ ο Dembele έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στο 45’ ήταν η σειρά του Kieran Tierney να δει την προσπάθεια του να σταματά στο δοκάρι. Η Motherwell άντεξε αυτή τη φορά, μιας και στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στο Celtic Park είχε γνωρίσει συντριβές (5-0 φέτος στο League Cup και 7-0 στην τελευταία αγωνιστική πέρυσι). Ο Samson συνέχισε να αποκρούει και κράτησε μέχρι το 86’, όταν ανέτρεψε το Dembele στην περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος ο Γάλλος ένα λεπτό αργότερα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Οι Bhoys στρέφουν πια την προσοχή τους στο κρίσιμο ματς της Τετάρτης με τη Gladbach στο Champions League. Η Motherwell κρατήθηκε στην πρώτη εξάδα, έστω και με καλύτερο συντελεστή τερμάτων αφού ισοβαθμεί πια με άλλες ομάδες.
CELTIC: Gordon, Gamboa (Griffiths 61), Simunovic, Sviatchenko, Tierney, Henderson, Brown, Forrest (Toure 84), Armstrong (Roberts 62), Sinclair, Dembele.
MOTHERWELL: Samson, Tait, Heneghan, McManus, Moult, Cadden, Lasley, Clay, MacLean (Hastie 79), McMillan (Ferguson 59), McDonald (Bowman 45)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.