«Ανάσταση» Dundee, 1-0 εκτός τη Hamilton

Μετά από 6 σερί ήττες η Dundee επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 1-0 της Hamilton, μέσα στο New Douglas Park, χάρη σε ένα γκολ του Paul McGowan στο 62’.
Οι μόλις 1.853 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν ένα κακό πρώτο ημίχρονο, με τους Greg Docherty και Alexandre D'Acol να στέλνουν τη μπάλα ψηλά άουτ, σε δύο καλές στιγμές για τους γηπεδούχους. Η Dundee έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Craig Wighton, που βρέθηκε μόνος του απέναντι στο τέρμα για να στείλει τη μπάλα άουτ, αλλά λυτρώθηκε στο 62’ με το χαμηλό σουτ του Paul McGowan, που πέρασε από ένα …δάσος ποδιών για να καταλήξει στα δίχτυα της Hamilton. Ήταν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με τη Dundee να παίρνει μόλις τη δεύτερη νίκη της μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 
Νίκη που σήμαινε πολλά για τον Paul Hartley και τους παίκτες του και φάνηκε και από τους έξαλλους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν. 
Η Dundee παραμένει στο βυθό της βαθμολογίας, απέχει όμως πια μόλις ένα βαθμό από την 11η Ross County και 3 από την 9η Motherwell.   Για τη Hamilton ήταν η πρώτη ήττα μετά από 4 ματς, με τους  Accies να υποχωρούν στη 10η θέση, μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη Dundee.

HAMILTON: Woods, Devlin, Gillespie, Imrie, Docherty (Redmond 68), D'Acol (Bingham 51), Crawford, Mackinnon, Brophy (Kurtaj 66), Sowah, Σαρρής.
DUNDEE: Mitchell, Holt, Vincent, O'Dea, Hateley, Etxabeguren, McGowan (Ross 78), Haber (Teijsse 90+2), Gadzhalov, Wighton, Kerr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.