Όλα τα γκολ ο El Alagui, στο Dunfermline-Queen’s Park 2-1

Υπόθεση Farid El Alagui ήταν η αναμέτρηση της Dunfermline με την Queen's Park, αφού ο 31χρονος φορ των Pars σημείωσε και τα 3 γκολ της αναμέτρησης, στέλνοντας την ομάδα του στα προημιτελικά του Challenge Cup.
Ο Farid El Alagui μπήκε στο ξεκίνημα του β’ μέρους και 3 λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ. Στο 62’ έκανε το 2-0 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Joe Cardle και φάνηκε ότι κάπoυ εκεί τελείωσε η αναμέτρηση. Στο 70’ η Queens Park εκτέλεσε κόρνερ με το Darren Miller κι ο Alagui έστειλε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μόνο που αυτή τη φορά ήταν σε βάρος της ομάδας του. Το αυτογκόλ του Γαλλομαροκινού ήταν και το τελευταίο τέρμα που σημειώθηκε παρότι ο φορ των Pars είχε κι άλλες ευκαιρίες. Το 2-1 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων και το εισιτήριο της Dunfermline στα προημιτελικά του League Cup.

DUNFERLMINE: Murdoch, Williamson, Martin, Ashcroft, Talbot, Paton, McCabe (Higginbotham 64), Geggan, Cardle, Reilly (El Alaguiat 45), Clark (Hopkirkat 81).
QUEEN'S PARK: Muir, Millen, Cummins, McGeever, McLeish, Miller, Fotheringham (MacPherson 86), Brady (Brownat 71), Woods, Burns, Carter (Maloneat 58).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.