Η Killie την έκπληξη, 1-0 εκτός τη St Johnstone

Η Kilmarnock έκανε την έκπληξη κερδίζοντας 1-0 τη St Jonstone μέσα στο McDiarmid Park και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Πρώτη ήττα μετά από 4 ματς για τους άγιους και πρώτη νίκη μετά από 6 ματς για την Kilmarnock.
Οι γηπεδούχοι ήταν το φαβορί και μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη, όμως δεν έβρισκαν δίχτυα. Ο keeper των φιλοξενούμενων, Jamie MacDonald, έκανε δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις σταματώντας τους Liam Craig και Blair Alston, ενώ στη μοναδική φορά που νικήθηκε, λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Steven MacLean υποδείχθηκε σε θέση  offside σε μια πολύ οριακή φάση. Οι Saints πλήρωσαν τις χαμένες ευκαιρίες τους στο 76’ όταν ο Scott Boyd σημείωσε το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση. Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο γκολ που δεχόταν η St Johnstone στα 5 τελευταία παιχνίδια της κι ήταν αρκετό να την αφήσει χωρίς βαθμό στο ματς. Στον αντίποδα, η Killie που είχε δεχτεί 10 γκολ στα δύο τελευταία ματς κράτησε για πρώτη φορά μετά από 5 παιχνίδια ανέπαφη την εστία της.

ST JOHNSTONE: Clark, Alston (Worherspoon 69), Anderson, Davidson, MacLean, Swanson, Shaughnessy, Foster, Easton, Kane (Cummins 77), Craig (Coulson 80). 
KILMARNOCK: MacDonald, Hendrie, Addison, Burn (S.Boyd 17), Taylor, McKenzie, M.Smith, Dicker, Jones, Tyson, Coulibaly (Adams 87). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.