Όλη η League One στον γ’ γύρο του κύπελλου Σκωτίας

Έγινε η κλήρωση του γ΄γύρου του κυπέλλου Σκωτίας και το εντυπωσιακό είναι ότι όλες οι ομάδες της League One έχουν περάσει και συμμετέχουν. Δε θα συνεχίσουν όλες στην επόμενη φάση όμως, μιας και 4 από αυτές κληρώθηκαν μεταξύ τους, ενώ οι περισσότερες από τις υπόλοιπες κληρώθηκαν με δύσκολους αντιπάλους.
H πρωτοπόρος της League One Brechin City θα υποδεχθεί την Ayr United της Championship, ενώ η Livingston, που είναι ένα βαθμό πίσω από τη Brechin, παίζει με την Airdrieonians σε μια αναμέτρηση ομάδων της League One. Peterhead-Alloa Athletic είναι ένα ακόμα ζευγάρι ομάδων της League One, ενώ μία ακόμα ομάδα της συγκεκριμένης κατηγορίας, η Albion Rovers, θα υποδεχθεί την Queen of the South της Championship. Clyde και Arbroath συγκροτούν ζευγάρι ομάδων της League Two.
Οι 4 από τους 5 επαναληπτικούς, που εκκρεμούν από το β’ γύρο, θα διεξαχθούν το Σάββατο και την 1η του Νοέμβρη αυτός της Forfar Athletic με την Edinburgh City, για να συμπληρωθούν τα ζευγάρια του γ’ γύρου.
Οι ομάδες που θα προκριθούν στον τέταρτο γύρο θα βρουν 4 ακόμα ομάδες της Championship, μεταξύ των οποίων και την κάτοχο του τροπαίου Hibernian, αλλά και τις 12 ομάδες Premiership που μπαίνουν στο θεσμό.

Αναλυτικά η κλήρωση του γ’ γύρου του κυπέλλου Σκωτίας:

Elgin City - Hawick Royal Albert

Airdrieonians - Livingston

Buckie Thistle
ή Gretna 2008 - Dunfermline Athletic

Stirling Albion - Wick Academy

St Mirren - Spartans

Stranraer - East Kilbride

Cumbarnauld Colts
ή Forres Mechanics - Stenhousemuir

East Fife - Edinburgh City
ή Forfar Athletic

Albion Rovers - Queen of the South

Clyde - Arbroath

Banks O'Dee
ή Formartine United - Annan Athletic ή East Stirlingshire

Beith Juniors - Greenock Morton

Brechin City - Ayr United

Bonnyrigg Rose - Dumbarton

Peterhead - Alloa Athletic

Queen's Park - Montrose


Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 26 και 27 Noεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.