Ο Martin θέλει στήριγμα, σύμφωνα με τον Lambert

Η συμμετοχή του Chris Martin και στα δύο πρώτα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018, εξέπληξε πολλούς. Ο 27χρονος επιθετικός σκόραρε στο 5-1 στη Μάλτα, ενώ είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 1-1 του Σαββάτου με τη Λιθουανία. Ο παλιός του προπονητής όμως, Paul Lambert πιστεύει ότι δεν κάνει για το ρόλο του μοναχικού κυνηγού, χρειάζεται κι άλλον έναν επιθετικό δίπλα του.
«Eϊχα τον Chris στη Norwich και δεν μπορεί να φύγει πίσω από την άμυνα, δεν έχει την απαιτούμενη ταχύτητα. Αν του ζητήσεις να συνδυαστεί ή να κρατήσει τη μπάλα είναι από τους πιο ταλαντούχους επιθετικούς που μπορείς να βρείς, δεν υπάρχει θέμα για τα τελειώματα του» δήλωσε ο Lambert στο BBC.
O Martin πέτυχε 23 γκολ σε 48 ματς στν πρώτη σεζόν του Lambert στη Norwich City (2009-10), για να συνεχίσει ως δανεικός στις Crystal Palace, Swindon Town και Derby County. Τη σεζόν 2013-14 πέτυχε  25 γκολ σε 51 ματς για τη Derby κι έκανε και το ντεμπούτο του στην εθνική Σκωτίας.
Ο Lambert επιμένει ότι ο Martin θέλει κάποιον δίπλα του για να αποδώσει ιδανικά.
«Για μένα, αν ο Chris παίζει μπροστά χρειάζεται κάποιον δίπλα του είτε τον Leigh Griffiths ή τον Oliver Burke. Είναι χαρισματικός σκόρερ αρκεί να του βάλεις κάποιον δίπλα του, αλλά μόνος του δεν μπορεί να ξεφύγει με ταχύτητα. Συγγνώμη, αλλά δεν μπορεί να το κάνει» κατέληξε ο Lambert που έχει φορέσει 40 φορές τη φανέλα της Σκωτίας, από το 1995 μέχρι το 2003 κι έχει παίξει στο Μουντιάλ του 1998.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.