Τα …πλάγια του Paterson στην υπηρεσία της Σκωτίας

Ο αμυντικός της Hearts, Callum Paterson, τα δυνατά του πλάγια να βοηθήσουν την Σκωτία στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.
Ο 21χρονος αμυντικός ξεκίνησε τη φάση που οδήγησε το σκολ της Σκωτίας στο 1-1 με τη Λιθουανία. Εκτέλεσε το πλάγιο στον Grant Hanley που έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στον James McArthur για να ισοφαρίσει με νέα κεφαλιά στο 89’ για τη Σκωτία. Ο Paterson ..γέμισε πολλές φορές με δυνατά πλάγια στην αντίπαλη περιοχή και ευελπιστεί ότι μπορεί να βοηθήσει την Σκωτία αυτή του η ικανότητα.
«Είναι από τα πλεονεκτήματα του παιχνιδού μου κι έδειξα στον προπονητή μου τι μπορώ να κάνω. Το είχαμε συζητήσει πριν από το ματς, ότι αν βρεθούμε σε δύσκολη θέση να χρησιμοποιήσουμε δυνατά πλάγια στην αντίπαλη περιοχή. Αποδεικνύει τι μπορεί να κάνει ένα απλό πλάγιο, μπορείς να έχεις 50, 60, 70 πλάγια σε ένα ματς» δήλώσε ο Paterson που εξήγησε που οφείλονται τα δυνατά του πλάγια.
«Είναι κάτι το φυσικό για μένα, μπορώ να πετάξω πράγματα πολύ μακριά, γιατί όχι και μια μπάλα ποδοσφαίρου. Έπαιζα ράγκμπι στο σχολείο αλλά δεν είναι αυτό το άθλημα. Παραέχει επαφή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.