Πάλι Χ-ωρίς νίκη, Patrick Thistle-Ross County 1-1

Η Patrick Thistle ισοφαρίστηκε στο 95’ κι έμεινε για 8ο σερί ματς χωρίς νίκη, από τη Ross County που έφτασε τα 7 ματς χωρίς νίκη.
Aκόμα ένα ματς χωρίς για την Patrick παρότι όλα έδειχναν το αντίθετο. Οι Jags πήραν το προβάδισμα στο 24’, χάρη σε ένα πέναλτι που κέρδισε ο Kris Doolan από τον Ryan Dow κι εκτέλεσε εύστοχα ο Sean Welsh. Jags ahead. Η County έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Craig Curran έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι κι οι 3.777 θεατές πίστεψαν ότι το ματς είχε κριθεί, όταν έφτασε το πέμπτο λεπτό από τα 9 των καθυστερήσεων που είχαν δοθεί εξαιτίας του τραυματισμού του Liam Lindsay στο κεφάλι. Ο Chris Burke, που είχε μπει στο 63’ έφερε το ματς στα ίσα, αφήνοντας για 8ο ματς τους γηπεδούχους χωρίς νίκη. Ήταν το 7ο ματς χωρίς νίκη για την County, αλλά τουλάχιστον απέφυγε μια τρίτη σερί ήττα, ενώ βρήκε δίχτυα μετά από 4 ματς.

PARTICK THISTLE: Scully, Elliot, Devine, Lindsay (Gordon 77), Booth, Osman, Welsh, Azeez, Edwards, Barton, Doolan (Amoo 85).
ROSS COUNTY: Fox, Fraser (Burke 63), Quinn, Davies, Van der Weg, Schalk (Morrison 62), McShane, Woods, Gardyne, Dow, Curran (Dingwall 83). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.