Στην παράταση η Queens, 2-0 την Linfield

Η Queen of the South χρειάστηκε να φτάσει στην παράταση για να επικρατήσει 2-0 της Linfield και να προκριθεί στα προημιτελικά του League Cup.
To μας έγινε μπροστά σε 2.358 θεατές (1.027 από τους οποίους ήταν οπαδοί της Linfield) και πριν τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή (που ακολουθήθηκε από ενός λεπτού χειροκρότημα στο 39’) στη μνήμη του οπαδού των Rangers, Ryan Baird, που σκοτώθηκε στο δυστύχημα με το πούλμαν των οπαδών των Gers.
O Roy Carroll ήταν αυτός που κράτησε την ομάδα της Βορείου Ιρλανδίας στο ματς, μιας κι ο βετεράνος goalkeeper έκανε την μία απόκρουση πίσω από την άλλη, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Ο Lyndon Dykes κατάφερε να νικήσει το βετεράνο keeper ανοίγοντας το σκορ στο 102’, για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 στο 109’ ο Stephen Dobbie, με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ.
QUEEN OF THE SOUTH: Robinson, Marshall, Brownlie, Dowie, Hamill, Dykes, Pickard, Jacobs (Millar 36), Andersοn (Brotherston 58), Dobbie, Rigg (Moxon 105).
LINFIELD: Carroll, Clarke (Fallon 105), Haughey, Clingan, Callacher, Burns (Strain 74), Carson (Quinn 58), Mulgrew, Waterworth, Casement, Millar.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.