Rangers-Patrick Thistle (preview)

Tέσσερα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετρούν οι Rangers κι αν χάσουν κι αυτό τότε θα έχουν κάνει το χειρότερο ξεκίνημα τους τα τελευταία 27 χρόνια. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι της Γλασκώβης κι οι Gers θα αγωνισθούν χωρίς τους μέσους Jordan Rossiter (ακόμα τραυματίας) και Joey Barton (τιμωρημένος από το σύλλογο), όμως ένας άλλος μέσος, ο Josh Windass έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή.
Η Patrick Thistle είναι στο βυθό της βαθμολογίας,έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες και μετρά 5 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Ο αμυντικός Callum Booth αναμένεται να έχει ξεπεράσει την δηλητηρίαση που τον ταλαιπώρησε, ενώ η συμμετοχή των μέσων Chris Erskine και Steven Lawless θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Επιστρέφει ο αρχηγός της ομάδας Abdul Osman, που εξέτισε την ποινή του, όμως παραμένουν εκτός μάχης ο βασικός goalkeeper, Tomas Cerny και οι Mustapha Dumbuya, Stuart Bannigan και Gary Fraser.
Πέρασαν σχεδόν 8 χρόνια από τότε που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με τους Rangers να έχουν επικρατήσει 2-1 στο Firhill σε παιχνίδι για το League Cup.
H Thistle δεν έχει κερδίσει τους Rangers στις 23 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων, τελευταία φορά που το είχε κάνει ήταν το 1993 στο Firhill, ενώ τελευταία νίκη της στο Ibrox ήταν τον Ιανουάριο του 1982, που σημαίνει ότι μετρά 14 επισκέψεις στο Ibrox χωρίς νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.