Rangers-St Johnstone (preview)

Οι Rangers έρχονται από ήττα-αποκλεισμό 1-0 από τη Celtic, σε ένα ματς που κρατούσαν ως το 87’ με κορυφαίο το goalkeeper, Matt Gilks. Παρά την εντυπωσιακή του απόδοση στο ντέρμπι, δεν αποκλείεται ο Gilks να δώσει τη θέση του στον Wes Foderingham, αφού αυτός είναι ο βασικός keeper των Gers στο πρωτάθλημα, με τον Gilks να παίζει μόνο στα ματς του League Cup.
Οι -πρώην παίκτες της Liverpool- Danny Wilson και Jordan Rossiter παραμένουν εκτός μάχης. Ο Rossiter αναμενόταν να επιστρέψει στο ντέρμπι με τη Celtic την Κυριακή αλλά δουλεύει ακόμα στη φυσική του κατάσταση, ενώ ο Wilson πηγαίνει καλά αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος. Ο Niko Kranjcar είναι τραυματίας, ενώ ο Joey Barton παραμένει τιμωρημένος.
Η St Johnstone επέστρεψε στις νίκες στο ματς με τη Dundee και θέλει αποτέλεσμα στο Ibrox για να κρατήσει τους Rangers πίσω της στη βαθμολογία. Ο αμυντικός Tam Scobbie δύσκολα θα τα καταφέρει παρότι είναι στο στάδιο της ανάρρωσης και το ίδιο ισχύει για άλλους δύο αμυντικούς των Saints, τους Keith Watson και Ally Gilchrist.
Οι Gers έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους στα 3 από τα 4 τελευταία ματς πρωταθλήματος, έχουν εξαιρετική παράδοση με τους Saints κερδίζοντας τα 12 από τα 14 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ωστόσο η St Johnstone έχει αποφύγει την ήττα στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στο Ibrox, φέρνοντας 0-0 στο πρωτάθλημα  το 2012, ενώ το Σεπτέμβρη του 2015 είχε κερδίζει 3-1 αποκλείοντας τους Gers από το League Cup.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.