Rodgers: «Έχουμε το πάνω χέρι αλλά, καλού κακού, προπονηθήκαμε στα πέναλτι»

Ο Brendan Rodgers πιστεύει ότι η ομάδα του έχει τον πρώτο λόγο στον σημερινό ημιτελικό με τους Rangers, γνωρίζει όμως ότι το ματς θα είναι πολύ διαφορετικό από το 5-1 του Σεπτέμβρη στο πρωτάθλημα.
«Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ κλειστό παιχνίδι και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Ναι, έχουμε κάνει προετοιμασία για πέναλτι. Είχαμε δοκιμάσει μερικά και νωρίτερα στην αρχή της βδομάδας στην προπόνηση. Αρκεί να μην πάει στο 14-13 όταν είχαμε κερδίσει τη Middlesbrough στο League Cup όταν ήμουν στη Liverpool
Ο Rodgers πιστεύει ότι το 5-1 του πρωταθλήματος βοηθά ψυχολογικά την ομάδα του, χωρίς να υποτιμά τους Rangers.
«Όταν παίζεις τόσο καλά όσο εμείς, σημειώνεις 5 γκολ και θα μπορούσες να σημειώσεις κι άλλα, ξέρεις ότι μπορείς να κερδίσεις την άλλη ομάδα, είναι κάτι που βοηθά ψυχολογικά, όμως αυτό εδώ είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, ένας ημιτελικός.»
Υπάρχει κι ένα ενδιαφέρον στατιστικό, η Celtic έχει κερδίσει 7 φορές με διαφορά τουλάχιστον τεσσάρων γκολ τους Rangers από το 1914. Σε καμία από αυτές όμως δεν κέρδισε το αμέσως επόμενο ντέρμπι με τους Gers, κάτι που ο Rodgers ελπίζει να αλλάξει σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.