Ross County-Celtic (preview)

H Celtic, μετά τη μεγάλη νίκη της με 1-0 στον ημιτελικό του League Cup με τους Rangers, πηγαίνει στα Highlands για να αντιμετωπίσει τη Ross County. Αήττητη στις εγχώριες διοργανώσεις η ομάδα του Brendan Rodgers, αν επικρατήσει θα ξεφύγει 7 βαθμούς από τη δεύτερη Aberdeen (που έχασε χθες 1-0 από τη Hamilton), έχοντας κι ένα ματς στο χέρι. Μόλις μία ισοπαλία και 10 νίκες σε 11 αγώνες εντός συνόρων για τους Bhoys. Ο Rodgers έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του δεν αποκλείεται να φρσσκάρει την ομάδα του, αφού παίζει το Σάββατο με την Aberdeen εκτός έδρας και μετά στη Γερμανία με τη Borussia Monchengladbach.
Η Ross County πήρε στο 95’ το 1-1 από την Patrick Thistle το Σάββατο, φτάνοντας τις 5 ισοπαλίες στα 6 τελευταία παιχνίδια της. Δε θα έχει ούτε σε αυτό το ματς στη διάθεση της τον επιθετικό Liam Boyce που είναι ακόμα τραυματίας ούτε το μέσο Tim Chow που θα ολκληρώσει την ποινή των δύο αγωνιστικών. Οι Staggies έχουν κερδίσει μόνο μία φορά στη μεγάλη κατηγορία τη Celtic, το Μάρτιο του 2013, με τους Bhoys να μετρούν 11 ματς χωρίς ήττα (7 νίκες και 4 ισοπαλίες απέναντι στην County).
O keeper της County, Scott Fox, έχει κάνει τις περισσότερες αποκρούσεις από κάθε άλλο τερματοφύλακα στην Premiership (43) μέχρι τώρα και θα βρει απέναντί του την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, με τη Celtic να μετρά 26 γκολ σε 8 ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.