Δεν πείθει στη Rotherham o Scott Allan

Ο Scott Allan δημιούργησε μεγάλο θόρυβο πέρυσι με τη μεταγραφή του στη Celtic, αφού η τότε ομάδα του η Hibernian είχε απορρίψει πρώτα 3 προτάσεις των Rangers. O 24χρονος μέσος που είχε αναδειχθεί παίκτης της χρονιάς στην Championship τότε, δόθηκε δανεικός φέτος στη Rotherham για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να δείξει στον Brendan Rodgers τι μπορεί να κάνει. Οι συνθήκες φαίνονταν ιδανικές στη Rotherham αφού προπονητής εκεί είναι από φέτος ο Alan Stubbs που είχε τον Allan παίκτη στη Hibernian.
O Scott Allan όμως κάθε άλλο παρά πείθει στη Rotherham (που παραπαίει στο ξεκίνημα της σεζόν), δείχνοντας παράλληλα και λάθος νοοτροπία και στο ματς με την Cardiff ο Stubbs τον άφησε εκτός αποστολής.
«Θέλω τους παίκτες μου να τα δίνουν όλα, να νοιάζονται για την ομάδα. Να μην παίξουν καλά μπορεί, κανείς δεν μπορεί να έχει καλή απόδοση κάθε εβδομάδα, το δέχομαι, αρκεί όμως να προσπαθεί» δήλωσε ο Stubbs στην Sheffield Star κι αναφερόμενος στον Allan τόνισε: «Toν άφησα εκτός αποστολής στο ματς με την Cardiff μετά από αυτά που είδα στο παιχνίδι με την Blackburn (μια βδομάδα νωρίτερα). Πιστεύω ότι έχει να δώσει περισσότερα απ’όσα δείχνει μέχρι τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.