St Johnstone-Dundee (preview)

Το αήττητο σερί των 4 αγώνων σταμάτησε απροσδόκητα για τη St Johnstone που έχασε 1-0 μέσα στο McDiarmid Park από την Kilmarnock. Δεύτερη σερί ήττα φαντάζει αδιανόητη για τους Saints που υποδέχονται τη Dundee στο Tayside derby. Πρόβλημα στην άμυνα για τους γηπεδούχους, καθώς ο Tam Scobbie επέστρεψε στις προπονήσεις, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, δεν είναι όμως ακόμα έτοιμος, ενώ παραμένουν εκτός μάχης είναι και οι Keith Watson και Ally Gilchrist.
Η Dundee είχε 4 δοκάρια στο ματς με τη Hearts, έχασε τελικά με 2-0 φτάνοντας τις 4 σερί ήττες και βρίσκεται στο βυθό της βαθμολογίας. Ο μέσος Mark O'Hara δύσκολα θα τα καταφέρει, δεν αποκλείεται να κάνει εγχείρηση στο γόνατο. Αμφίβολος κι ένας άλλος μέσος, ο Nicky Low, ενώ παραμένει εκτός μάχης ο αρχηγός της ομάδας, James McPake. Ο Darren O'Dea ξεπέρασε τελικά τον τραυματισμό του κι επιστρέφει στην άμυνα.
H Dundee είναι αήττητη στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη St Johnstone μετρώντας 2 νίκες και μια ισοπαλία. Οι Saints έχουν κερδίσει μόλις το ένα από τα 4 ματς που έδωσαν στην έδρα τους αυτή τη σεζόν, έχουν πάντως να χάσουν δύο σερί ματς στην έδρα τους από τον Οκτώβριο του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.