Πιστή στην παράδοση η Thislte, 2-1 εκτός τη St Johnstone

Η παράδοση που θέλει την Patrick Thistle να παίρνει αποτέλεσμα στο McDiarmid Park συνεχίστηκε και φέτος, με τους Jags να κερδίζουν 2-1, με το ίδιο σκορ που κέρδισαν δηλαδή και πέρυσι δύο φορές στο ίδιο γήπεδο τους Saints.
Oι Jags προηγήθηκαν στο 17’ με τον Kris Doolan, όμως η St Johnstone ισοφάρισε στο αμέσως επόμενο λεπτό με σουτ του Steven MacLean. Με νίκη οι γηπεδούχοι θα βρίσκονταν μόνοι τους στη 2η θέση,  όμως ήταν η Thistle που έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Ade Azeez και Ryan Edwards, για να πάρει τελικά τη νίκη με γκολ του Abdul Osman στο 91’. Η Patrick, που δεν είχε νικήσει εκτός έδρας, έκανε δύο εκτός έδρας νίκες σε μια βδομάδα μετά το διπλό επί της Dundee την Τετάρτη, για να σκαρφαλώσει στην 7η θέση της βαθμολογίας. Για τη St Johnstone ήταν μόλις η δεύτερη ήττα στα 8 τελευταία ματς πρωταθλήματος, με τους Saints να υποχωρούν στην 5η θέση της βαθμολογίας.

ST JOHNSTONE: Clark, Anderson, MacLean, Wotherspoon (Alston 80), Swanson (Coulson 73), Shaughnessy, Paton, Foster, Easton, Craig, Cummins (Kane 64).
PARTICK THISTLE: Stuckmann, Booth, Welsh, Lindsay, Osman, Doolan (Erskine 73), Barton, Elliott, Devine, Azeez (Amoo 87), Edwards.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.