Τα αδύνατα δυνατά πρέπει να κάνει η Celtic σύμφωνα με τον Rodgers

Η Celtic οφείλει να κάνει τα αδύνατα δυνατά αν θέλει να προχωρήσει στο Champions League, όπως δήλωσε ο τεχνικός της, Brendan Rodgers ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τη Borussia Moenchengladbach.
Η Celtic είναι στην τελευταία θέση έχοντας δεχτεί 12 γκολ στα 3 ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα στον 3ο όμιλο. Μετά το αποψινό ματς στο Borussia Park η Celtic υποδέχεται τη Barcelona, από την οποία γνώρισε τη μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας, με 7-0 στην πρεμιέρα των ομίλων. Ακολούθησε το εντυπωσιακό 3-3 με τη ManchesterCity, για να έρθει η ήττα με 2-0 από τη Gladbach στο Celtic Park.
«Πάμε σε κάθε ματς ελπίζοντας ότι θα κερδίσουμε. Έτσι οφείλεις να κάνεις. Τα 3 επόμενα ματς είναι πολύ δύσκολα, αν υπάρχει κάτι που μαθαίνεις στο ποδόσφαιρο είναι ότι το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό» δήλωσε ο Brendan Rodgers σημειώνοντας: «Ρεαλιστικά είμαστε το outsider, πρέπει να κάνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια κι η συγκέντρωση μας να είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Η Gladbach έπιασε απόδοση υψηλού επιπέδου, δε βλέπω το λόγο να μην μποροέσουμε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.