Στα ημιτελικά του Challenge Cup η Dundee Utd

Η Dundee Utd νίκησε με 1-0 τη Dunfermline για δεύτερη φορά σε 3 μέρες και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Challenge Cup. Μόνο το γήπεδο και η διοργάνωση άλλαξε, αφού το …σενάριο ήταν το ίδιο. Η Dunfermline έχασε 1-0 και τελείωσε το ματς με 10 παίκτες.
Την Τρίτη το ματς ήταν για την Championship, σήμερα οι δύο ομάδες έπαιξαν για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά του Challenge Cup, μπροστά σε 2.576 θεατές στο East End Park. O Mark Durnan με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε στο 8’ το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση. Ήταν το τρίτο του γκολ στα 4 τελευταία ματς, με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες, αρχικά με τον Nicky Clark που σούταρε ψηλά άουτ και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους όταν ο Michael Moffat έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού. Οι Tangerines, άγγιξαν το 0-2 στο 55’ με Spittal κι οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες δύο λεπτά αργότερα. Ο Lewis Martin πήρε απευθείας κόκκινη για φάουλ στον Blair Spittal και κάπου εκεί η αναμέτρηση τελείωσε. Ο goalkeeper Sean Murdoch ήταν αυτός που εμπόδισε τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν ξανά, σταματώντας τον
Durnan στο 77’, τον Van der Velden στο 80’ και τον Ali Coote στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Ήταν η τέταρτη νίκη της Dundee Utd επί της Dunfermline σε ισάριθμα ματς φέτος κι αυτή που την έστειλε στους 4 του Challenge Cup.
DUNFERMLINE: Murdoch, Geggan, Martin, Ashcroft, Talbot, Higginbotham, McCabe, Herron,Cardle (Fordyce 60), Moffat (El Alagui 67), Clark (McMullan 70).
DUNDEE UTD: Zwick, Durnan, Dillon, Donaldson, Spittal, Toshney (Murdoch 87), Smith, Robson, Smith (Taylor 81), Murray (Coote 63), van der Velden.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.