Έξαλλος με τη διαιτησία στο Dundee o McDonald

Η Motherwell έχασε 2-0 από τη Dundee, το αποτέλεσμα όμως θα ήταν διαφορετικό αν είχε μετρήσει το γκολ του Scott McDonald όταν οι δύο ομάδες  ήταν ακόμα στο 0-0. Ο επιθετικός των Steelmen δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δε μέτρησε το γκολ που σημείωσε, αφού φάνηκε ότι ο goalkeeper της Dundee, David Mitchell, μπλόκαρε τη μπάλα μέσα από τη γραμμή, σε μια φάση που τράκαρε στο δοκάρι.
«Δεν ξέρω αν η φάση ήταν αμφισβητούμενη γιατί όλοι είδαν τι έγινε, το μόνο που έμεινε είναι να παρθεί η απόφαση, κάτι που διαιτητής και βοηθός δεν έκαναν» δήλωσε ο επιθετικός της Motherwell, αφήνοντας αιχμές κατά του διαιτητή της αναμέτρησης, John Beaton.
«Όταν είσαι διαιτητής ή βοηθός, είσαι για κάποιο λόγο σε αυτή τη δουλειά, για να παίρνεις αποφάσεις, όχι να κάνεις πίσω, ακόμα κι οι παίκτες της Dundee είπα ότι η μπάλα είχε περάσει κι όταν κοίταξα τον επόπτη, είχε μια έκφραση στο πρόσωπο του, λες και κάποιος είχε σκοτωθεί» τόνισε ο McDonald καταλήγοντας: «Δεν ήθελε να πάρει απόφαση, κάτι πολύ ενοχλητικό. Ο διαιτητής μας είπε ότι νόμιζε ότι η μπάλα είχε περάσει, αλλά ήταν ο επόπτης που δεν πήρε την απόφαση. Αν δεν μπορεί να αποφασίζει ο επόπτης πρέπει να το κάνει ο διαιτητής, αν πιστεύει ότι είναι γκολ οφείλει να το καταλογίσει. Όλο αυτό ήταν κωμικό, ούτε καν μιλάω για το goal-line technology. Ποιο το νόημα, αφού δεν το αντέχουμε.»
Δεν αποκλείεται πάντως ο Scott McDonald να κληθεί αό την πειθαρχική επιτροπή της σκωτσέζικης ομοσπονδίας, για τα σχόλια του κατά της διαιτησίας, παρότι έχει δίκιο για το γκολ που δεν μέτρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.