Η Edinburgh City στο γ' γύρο του κυπέλλου, 1-0 εκτός τη Forfar

Με γκολ του Rοss Allum στο 63’ η Edinburgh City νίκησε 1-0 τη Forfar, μέσα στο Station Park και προκρίθηκε στο γ’ γύρο του κυπέλλου Σκωτίας.
Οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1 στο ίδιο γήπεδο το Σάββατο σε αγώνα για τη League Two, ενώ το παιχνίδι τους στο κύπελλο με γηπεδούχο την Edinburgh City είχε λήξει 0-0 οδηγώντας στον αποψινό ημιτελικό.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα κι έκαναν αρκετές φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν κοντά στο γκολ στο ημίωρο με τον Ross Allum. Ο Allum ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης των φιλοξενούμενων κι αυτός που τελικά βρήκε δίχτυα στο 63’ με δυνατό σουτ μετά από μπαλιά του Guthrie. To γκολ αυτό έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση, με τον σκόρερ να ζητά πέναλτι λίγο αργότερα όταν ανατράπηκε από το goalkeeper Αdam, χωρίς να συγκινεί το διαιτητή της αναμέτρησης, Craig Charleston. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τέλος γεμίζοντας την αντίπαλη περιοχή, με σέντρες, ακόμα και με πλάγια άουτ, χωρίς αποτέλεσμα, παρά τα απανωτά κόρνερ που κέρδισαν. Η Edinburgh κέρδισε το πρώτο της ματς τη φετινή σεζόν και θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την East Fife της League One εκτός έδρας.
FORFAR ATHLETIC: Adam, MacKintosh (Scott 77), Munro, Malcolm, Bain, Cox, O'Brien, McCawl, Denholm (Swankie 77), James Lister (Allan Smith 84), Peters. 
EDINBURGH CITY: Stobie, Caddow (Mbu 15), Harrison, McKee, Dunsmore, Laird (McFarland 64), Muhsin, McConnell, Gair, Guthrie, Allum (See 82). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.