Αμφισβητεί οποιαδήποτε ποινή της FIFA η Σκωτία

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκωτίας είναι έτοιμη να αμφισβητήσει οποιαδήποτε ποινή της επιβληθεί από τη FIFA, αφού αποφάσισε να φορέσει τα περιβόητα poppies στο ματς με την Αγγλία (που θα κάνει το ίδιο) στο Wembley, στις 11 Νοεμβριου σε μια βδομάδα από τώρα.
Αυτό δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της SFA (ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκωτίας), Stewart Regan, ισχυριζόμενος ότι η FIFA έχει παρερμηνεύσει τους κανονισμούς.
«Το 2011 είχε προκύψει το ίδιο θέμα, οι παίκτες φόρεσαν τις παπαρούνες (poppies) στα περιβραχιόνια, οπότε δεν ζητάμε για κάτι που δεν έχει ξαναγίνει» δήλωσε ο Regan αναφερόμενος στο παιχνίδι της Σκωτίας με την Κύπρο στη Λάρνακα στις 11 Νοεμβρίου του 2011.
«Ας μην ξεχνάμε ότι η Σκωτία και η Αγγλία είναι ιδρυτικά μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου που διαχειρίζεται τους κανονισμούς και τους νόμους του ποδοσφαίρου» κατέληξε ο διευθύνων σύμβουλος της SFA τονίζοντας ότι δεν είναι πολιτική πράξη η εμφάνιση των poppies από τους παίκτες, αλλά φόρος τιμής στους πεσόντες του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.