Επίθεση hooligans στον γιο του Larsson

Ο θρύλος της Celtic, Ηenrik Larsson, βίωσε τη χειρότερη μέρα του στο ποδόσφαιρο σήμερα. Όχι μόνο υποβιβάστηκε η Helsinborgs, στην οποία είναι προπονητής, αλλά και Hoolligans επιτέθηκαν στο γιο του, Jordan, που αγωνίζεται ως επιθετικός.
Η Helsinborgs έχασε 2-1 από τη Halmstad κι υποβιβάστηκε για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια, κάτι που δεν μπόρεσαν να χωνέψουν μερικοί hooligans (με καλυμένα τα πρόσωπα τους) της ομάδας, που εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο πετώντας καρέκλες και σημαιάκια του κόρνερ. Πήγαν και στον επιθετικό της ομάδας, Jordan Larssοn κι απαίτησαν να βγάλει τη φανέλα του. Πήραν τελικά τη φανέλα του γιού του Larsson, κι ήταν η επέμβαση της ασφάλειας (των stewarts του γηπέδου) που απέτρεψε τα χειρότερα.
Mπορείτε να δείτε το έγινε στο σχετικό βίντεο:

Ο Henrik Larsson ανέλαβε ως τεχνικός την Helsinborgs, την ομάδα της γενέτειρας του, τον Ιανουάριο του 2015, αλλά πολλά ανεπιτυχή αποτελέσμα οδήγησαν το σύλλογο σε play-off παραμονής. Παρότι έφερε 1-1 την Πέμπτη με τη Halmstad, έχασε στη ρεβάνς στην έδρα της με 2-1 κι υποβιβάστηκε με τον πλέον οδυνηρό τρόπο. Προηγήθηκε στο 82’ με γκολ του Jordan Larsson, για να δεχτεί δύο γκολ στο 87’ και το 90’ και να αποχαιρετήσει την κατηγορία. Τα επεισόδια πάντως συνεχίστηκαν και εκτός αγωνιστικού χώρου, με τους οπαδούς της Helsingborgs να συγκρούονται με την αστυνομία και τους αντίπαλους οπαδούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.