Inverness CT-Aberdeen (preview)

Πριν τη διακοπή η Inverness έπαιξε με την πρωταθλήτρια Celtic (0-3 και πρώτη ήττα μετά από 3 ματς) και τώρα υποδέχεται την 2η Aberdeen. Οι Highlanders θα αγωνισθούν χωρίς τον τιμωρημένο Greg Tansey και τους τραυματίες Liam Polworth και David Raven. Οι Iain Vigurs, Brad McKay, Carl Tremarco και Aaron Doran είναι διαθέσιμοι, παραμένουν εκτός μάχης οι -καιρό τώρα- τραυματίες Ryan Esson και Kevin McNaughton. Αήττητη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Aberdeen η Inverness, αυτό είναι το καλύτερο σερί που έχει κάνει κόντρα στους Dons στην ιστορία της Premiership, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.
Πλήρης η Aberdeen, με τον αμυντικό Ash Taylor pushing να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα και τον Scott Wright να είναι έτοιμος.
Ο αμυντικός Scott McKenna και ο επιθετικός Joe Nuttall έχουν δοθεί δανεικοί σε Ayr United και Stranraer αντίστοιχα. Οι Dons θέλουν τη νίκη για να κρατήσουν τη 2 θέση (μιας κι οι Rangers υποδέχονται τη Dundee) και να μειώσουν στους 10 βαθμούς τη διαφορά από τη Celtic που νίκησε χθες 1-0 την Kilmarnock. Η Aberdeen έχασε και στις δύο επισκέψεις της πέρυσι στην έδρα της Inverness, φέτος πάντως έχει κερδίσει τα 3 από τα 4 τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.