Πρόκριση για Livingston, 3-0 τους Crusaders

Η Livingston νίκησε 3-0 τους Crusaders μέσα στο Seaview για δεύτερη φορά (την πρώτη δεν είχε μετρήσει το ματς, γιατί έπαιξε ο τιμωρημένος -τότε- Alan Lithgow) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Challenge Cup.
Η Livingston ξεκίνησε καλύτερα κι είχε μια κεφαλιά του Sean Crighton που έφυγε άουτ κι ένα σουτ του Dale Carrick που απέκρουσε ο goalkeeper, Michael Doughtery. Oι Crusaders έκλεισαν όμως το πρώτο μέρος με σουτ του Michael Carvill, που απέκρουσε ο Gary Maley στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ λίγο αργότερα ο keeper των Σκωτσέζων σταμάτησε και τον Marcio Soares. Η βολίδα του Nicky Cadden στο 66’ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους που διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 74’ με τον Raffaele De Vita, για να διαμορφώσει το τελικό 0-3 ο Liam Buchanan στο 89’Η πρωτοπόρος της League One θα αντιμετωπίσει τη New Saints από την Ουαλία στα προημιτελικά στις 13 Νοεμβρίου.

CRUSADERS: Dougherty, McClean, McCreery, McAnulty, Kerr, Gault, Carvill (Mitchell 76), Forsythe (Smith 74), Cushley (Nimick 86), Jallow, Soares.
LIVINGSTON: Maley, Neill, Crighton, Lithgow, Halkett, Mullin, Byrne, Cadden (De Vita 67), Sinclair (Buchanan 77), Watt (Mullen 64), Carrick.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.