O Rodgers κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για Gerrard

Ο προπονητής της Celtic, Brendan Rodgers, τοποθετήθηκε για ενδεχόμενη μεταγραφή του Steven Gerrard στη Celtic, χωρίς πάντως να αποκαλύψει τίποτα.
«Δε μιλάω ποτέ για παίκτες που μπορεί να έρθουν, δεν το έκανα ποτέ και δε θα ξεκινήσω τώρα, είναι καθαρά ιδιωτική υπόθεση» δήλωσε ο τεχνικός των Bhoys συμπληρώνοντας: «Αποφάσισε να πάει στην Αμερική, είμαι σίγουρος ότι πέρασε καλά και τώρα θα αποφασίσει τι θα κάνει. Το μόνο που έχω να πω για τον Steven είναι ότι πρόκειται για εξαιρετικό παίκτη, τον είχα χρόνια στη Liverpool κι ήταν εντυπωσιακός. Όταν πήγαινα ως νεαρός προπονητής σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο, να έχω έναν τέτοιο αρχηγό που να μπορώ να συνεργαστώ στενά μαζί του και να μάθω για την ομάδα ήταν φανταστικό» κατέληξε ο Rodgers που ανέφερε ότι ο Gerrard μπορεί να κάνει καριέρα τεχνικού, έχει τα προσόντα κι ότι έχει παρακολουθήσει μαθήματα, όπως και ο  Kolo Toure, με τον δεύτερο μάλιστα να έχει περάσει τις εξετάσεις.
Η Celtic είναι σύμφωνα με τους Βοοκ ο πιθανότερος προορισμός του Gerrard, με τις Liverpool και Newcastle να ακολουθούν. Η τοποθέτηση του Rodgers για πολλούς δεν αποκάλυψε τίποτα, για άλλους έδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Τι από τα δύο ισχύει θα φανεί στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου αν όχι νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.