Επιστροφή στις νίκες για Μotherwell, 2-0 την Thistle

Η Motherwell νίκησε εύκολα με 2-0 την Patrick Thistle και βρέθηκε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο για τους Steelmen είναι ότι κράτησαν ανέπαφη την εστία τους, κάτι που πετυχαίνουν μόλις για δεύτερη φορά στα τελευταία 17 ματς πρωταθλήματος.
To σκορ άνοιξε πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο, όταν ο goalkeeper της Partick Thistle, Thorsten Stuckmann, έχασε τη μπάλα στη σέντρα του Scott McDonald κι ο Louis Moult  απλά την έσπρωξε στην ανυπεράσπιστη εστία. 1-0 στο 14’ για τους γηπεδούχους, με τον Scott McDonald να κάνει το 2-0 στο 38’. Ο Chris Cadden είχε δοκάρι για τη Motherwell στο δεύτερο μέρος, με την καλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων να είναι μια κεφαλιά του Ade Azeez που έστειλε τη μπάλα άουτ. Η παράδοση που θέλει την Thistle να μην έχει κερδίσει ποτέ στο Fir Park σε αγώνα της Premiership, συνεχίστηκε, με τη Well να πετυχαίνει μόλις τη δεύτερη νίκη της στα 7 τελευταία ματς πρωταθλήματος.

MOTHERWELL: Samson, Tait, Heneghan, McManus, Moult, Cadden, Lasley, Clay, Ferguson, McMillan, McDonald.
PARTICK THISTLE: Stuckmann, Booth, Welsh, Lindsay, Osman, Erskine (Lawless 68), Barton, Elliot (Amoo 75), Devine, Azeez, Edwards (Doolan 45).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.