Partick Thistle- Aberdeen (preview)

H Patrick Thistle υποδέχεται την Aberdeen στην αυλαία του αγωνιστικού τριημέρου στη Σκωτία με τους γηπεδούχους να έρχονται από ένα δύο σερί νίκες και τους Dons από δύο σευνεχόμενες ήττες.
Οι Jags μετρούν 4 ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, έρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες, με πιο εμφατική αυτή στην έδρα της St Johnstone με 2-1 κι απέχουν μόλις ένα βαθμό από την πρώτη εξάδα.
Χωρίς καινούργια προβλήματα τραυματισμών η Partick Thistle συνήθιζε να παίζει χωρίς τους goalkeepers Ryan Scully και Tomas Cerny, τον αμυντικό Mustapha Dumbuya και τους μέσους Steven Lawless και Stuart Bannigan. Μετρά όμως 4 ήττες στα 3 τελευταία ματς που υποδέχθηκε την Aberdeen στο Firhill.
H Αberdeen έρχεται από δύο σερί ήττες με 1-0 (με τελευταία από τη Celtic στο Pittodrie) , με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 4η θέση. Η επιστροφή στις νίκες φαντάζει επιτακτική για τους Dons, με τη συμμετοχή του αμυντικού, Ash Taylor, να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή. Οι Dons έχουν κερδίσει τις 5 από τις 7 τελευταίες αναμετρήσεις τους με την Patrick Thistle, μετρώντας και δύο λευκές ισοπαλίες.
Ο goalkeeper  της Aberdeen, Joe Lewis, έχει ρκατήσει 8 φορές απαραβίαστη την εστία του φέτος, αλλά δεν τα έχει ακόμα καταφέρει απέναντι σε ομάδες από τη Γλασκώβη!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.