Raith Rovers-Ayr Utd 1-1 και …στις κόκκινες

Οι 1.241 θεατές που βρέθηκαν στο Starks Park είδαν τις Raith και Ayr να μοιράζονται γκολ και …αποβολές, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 88’, στερώντας από τους γηπεδούχους την 3η θέση στην Championship.
H Raith προηγήθηκε στο 17' με αριστερό σουτ του Joel Coustrain, έμεινε όμως με 10 παίκτες στο 36' όταν ο Kyle Benedictus πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα. H Ayr κυριάρχησε στη συνέχεια, έμεινε όμως κι αυτή με 10 παίκτες στο
57' όταν ο Paul Cairney πήρε απευθείας κόκκινη για ένα σκληρό φάουλ. Αν οι γηπεδούχοι κρατούσαν τη νίκη θα ανέβαιναν στην 3η θέση της Championship, όμως οι Honest Men ισοφάρισαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Gary Harkins στο 88’. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ολική ανατροπή στο 91’ με σουτ του Robert Crawford όμως ο goalkeeper της Raith, Kevin Cuthbert, κατάφερε να αποκρούσει.

RAITH ROVERS: Cuthbert, Davidson, Mvoto, Benedictus, McHattie, Roberts (Johnston 69), Callachan, Matthews, Coustrain (Skacel 65), Stewart (Thompson 38), McManus.
AYR UNITED: Fleming, Devlin, Balatoni, McKenna, Meggatt, Wardrope (Forrest 45), Crawford, Cairney, McGuffie (Rose 66), Harkins, Nisbet (O'Connell 69).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.