Οι Staggies το ξανάκαναν, 1-1 με Rangers

H Ross County, που είχε πάρει 0-0 στο Ibrox, έφερε ισοπαλία με τους Rangers και στην έδρα της, αυτή τη φορά με 1-1΄, ενώ στο τέλος άγγιξε και τη νίκη.
Οι 6.590 θεατές που βρέθηκαν στο Global Energy Stadium είδαν τους Rangers να προηγούνται μόλις στο 8’. Ο Josh Windass εκτέλες κόρνερ κι ο Clint Hill με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, με τους Kenny Miller και Joe Garner, έδειχναν όμως ευάλωτοι πίσω κι οι Staggies έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν σε μια κεφαλιά του Davies η μπάλα απομακρύνθηκε πριν περάσει τη γραμμή. Ήταν ένα καμπανάκι που οι Rangers δεν άκουσαν και στο 26’ το ματς ήρθε στα ίσα. Ο Chris Burke εκτέλεσε κόρνερ κι ο Andrew Davies βρέθηκε αμαρκάριστος, για να κάνει με κεφαλιά το 1-1, σε μια φάση που έδειχνε δουλεμένη στην προπόνηση. Οι Rangers έχασαν ευκαιρίες για να ξαναπάρουν το προβάδισμα με τους Miller και Windass και -παρότι οι άμυνες και των δύο ομάδων έδειχαν συνεχώς εκτειθεμένες- το ημίχρονο έληξε χωρίς να σημειωθεί άλλο γκολ. 
Το δεύτερο μέρος ήταν απροσδόκητα απογοητευτικό, πολλά φάουλ, κίτρινες κάρτες και αρκετές διακοπές. Άναψε ωστόσο στα τελευταία λεπτά με τη Ross County να βγαίνει εύκολα στην κόντρα και να φτάνει κοντά στο γκολ με τον Liam Boyce, όμως ο keeper των Gers, Wes Foderingham αντέδρασε σωστά. Στο άλλο τέρμα ο keeper των γηπεδούχων, Scott Fox, σταμάτησε τον Kenny Miller, για να χαθεί στο 85’ μια μοναδική ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Tim Chow να στέλνει τη μπάλα άουτ.Νέα ευκαιρίες για τους Staggies στο 87’ με τον Boyce να αστοχεί και τους Gers να απαντούν στο 90’, με τον James Tavernier να μπαίνει από τα δεξιά και να προσπαθεί να πλασάρει στην κλειστή γωνία, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στις καθυστερήσεις η Ross County άγγιξε την πρώτη της νίκη μετά από 10 ματς. Το φινάλε ανήκε στους γηπεδούχους. Ο Tony Dingwall έστειλε τη μπάλα άουτ με σουτ έξω από την περιοχή στο 94’, ενώ στο 96’ ο Alex Schalk έπιασε ένα φλατσαριστό σουτ που ανάγκασε το Wes Foderingham να πετάξει τη μπάλα κόρνερ, παρότι αιφνιδιάστηκε.
Το τελικό 1-1 αφήνει τους γηπεδούχους στο βυθό της βαθμολογίας, φτάνοντας τα 10 ματς χωρίς νίκη, απέχουν όμως μόλις ένα βαθμό από τις Dundee και Motherwell.
Oι Rangers βρέθηκαν στην 3η θέση, ένα βαθμό πίσω από την Aberdeen κι έναν μπροστά από Hearts και St Johnstone. Στα αρνητικά της ομάδας του Warburton το γεγονός ότι έχει χάσει 4 βαθμούς από την ουραγό της βαθμολογίας.

ROSS COUNTY: Fox, Fraser, Davies, McEveley, Cikos (van der Weg 19), Burke, Chow, Dow (Dingwall 78), Routis, Curran (Schalk 66), Boyce. 
RANGERS: Foderingham, Tavernier, Kiernan, Hill, Wallace, Windass, Halliday, Holt, Miller (McKay 65), Garner (Waghorn 64), O'Halloran (Dodoo 80). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.