Ξέσπασμα Staggies, 4-2 εκτός τη St Johnstone

Η Ross County έσπασε το αρνητικό σερί των 10 αγώνων χωρίς νίκη, επικρατώντας με το εμφατικό 4-2 μέσα στο McDiarmid Park της St Johnstone.
Και τα 4 γκολ των Staggies ήταν με κεφαλιές, απέναντι σε μια St Johnstone που ήταν αήττητη στα στα 5 τελευταία ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Ross County.
Η County προηγήθηκε στο 24’ με κεφαλιά του Jay McEveley σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Chris Burke και διπλασίασε τα τέρματα της στο 38. Ο goalkeeper των Saints, Zander Clark, απέκρουσε το σουτ του Craig Curran, όμως ο επιθετικός των Staggies πήρε το rebound κι έβγαλε τη σέντρα για να κάνει το 0-2 με καρφωτή κεφαλιά ο αμυντικός Christopher Routis. Το ματς φάνηκε να τελειώνει στο 63’ όταν ο Craig Curran έκανε με κεφαλιά το 0-3, όμως οι Saints δεν κατέθεσαν τα όπλα. Ο Danny Swanson μείωσε στο 65’ με πέναλτι (χέρι του McEveley στην περιοχή) για να κάνει το 2-3 στο 80’ ο Steven MacLean, με τους γηπεδούχους να ελπίζουν για τη μεγάλη ανατροπή. Οι ελπίδες τους όμως έμειναν ζωντανές μόνο για 3, με την κεφαλιά του Liam Boyce να διαμορφώνει στο 83’ το εντυπωσιακό 2-4. Η νίκη αυτή έβγαλε την County από το βυθό της βαθμολογίας και την έστειλε στην 8η θέση της Premiership. Η St Johnstone παρέμεινε στην 5η θέση, μετρά όμως 3 ήττες στα 4 τελευταία παιχνίδια που έδωσε στο McDiarmid Park.

ST JOHNSTONE: Clark ( Mannus 51), Foster, Anderson, Shaughnessy (Scobbie 45), Easton, Wotherspoon, Paton, Alston, Craig (Kane 45), Swanson, MacLean.
ROSS COUNTY: Fox (McCarey 45), Fraser, Davies, McEverley, van der Weg, Burke (Dow 86), Routis, Chow, Gardyne, Curran (Schalk 78), Boyce.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.