Χ-ριστουγεννιάτικος μποναμάς 8 γκολ

Ayr United και Dumbarton αναδείχθηκαν ισόπαλες 4-4 σε ένα απίστευτο ματς στο Somerset Park, με τους γηπεδούχους να προηγούνται 2-0, 3-2 και 4-3, για να μείνουν τελικά για όγδοο σερί ματς χωρίς νίκη. Παλικαρίσιο αποτέλεσμα για τη Dumbarton που ισοφάρισε 3 φορές, τις δύο από αυτές όταν βρέθηκε να παίζει με 10 παίκτες.
Οι 1.441 θεατές που βρέθηκαν στο Somerset Park αποζημιώθηκαν και με το παραπάνω που αψήφησαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, με τη βροχή και τον αέρα να δυναμώνουν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες στο ημίωρο, όμως ήταν η Ayr που προηγήθηκε στο 31’ με κεφαλιά Scott McKenna. Ο Gary Harkins έκανε το 2-0 στο 43’ κι όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα έκαναν την πρώτη τους νίκη μετά από 7 ματς. Η Dumbarton όμως μείωσε με κεφαλιά του Robert Thomson, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, κι έφερε το ματς στα ίσα στο 52’ όταν  ο Daniel Harvie έβγαλε μια σέντρα από τα αριστερά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Το παιχνίδι φάνηκε να γυρνά πάλι στην πλευρά των γηπεδούχων όταν ο Andy Stirling πήρε κόκκινη για το μαρκάρισμα του πάνω στον Paul Cairney. To πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Alan Forrest στέλνοντας στην άλλη γωνία τον keeper των Sons, Alan Martin. 3-2 στο 74’ και με τη Dumbarton με 10 παίκτες η Ayr φάνηκε να αγκαλιάζει τη νίκη, όμως οι Sons ισοφάρισαν ξανά, στο 84’ με τον Joe Thomson. Δευτερόλεπτα αργότερα έγινε το 4-3, όταν ένα δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, με τον Paul Cairney να αντιδρά πρώτος στέλνοντας την στα δίχτυα. Η Dumbarton δεν τα παράτησε κι ο Ryan Stevenson διαμόρφωσε από κοντά το τελικό 4-4.
Αποτέλεσμα που έφερε τη Dumbarton στην 7η θέση, κρατώντας την ένα βαθμό πάνω από την Ayr United, που δεν κατάφερε ούτε σε αυτό το ματς να πάρει τη νίκη.
AYR UNITED: Fleming, Rose, Meggat, Crawford, Nisbet (Boyle 25), Harkins, Cairney, O’Connell (Forrest 66), Docherty, Balatoni, McKenna.
DUMBARTON: Martin, J. Thomson, Buchanan, Barr, Docherty, R. Thomson, Smith, Harvie, Stirling, Todd (Stevenson 81), Fleming.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.