Aberdeen-St Johnstone (preview)

Mετά από δύο σερί ήττες σε τελικό League Cup και πρωτάθλημα η Aberdeen ξέσπασε συντρίβοντας με 5-1 την Kilmarnock κι απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη 2η θέση έχοντας κι ένα ματς στο χέρι. Οι Dons θα έχουν στη διάθεση τους τον αρχηγό τους, Ryan Jack, που εξέτισε την ποινή του, με τον Derek McInnes να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Οι Dons όμως έχουν κερδίσει μόλις ένα από τα 7 τελευταία ματς πρωταθλήματος κόντρα στη St Johnstone.
Oι Saints μετά τη νίκη τους με 3-0 επί της Inverness βρίσκονται 5 βαθμούς πίσω από την 4η Hearts έχοντας κι ένα ματς λιγότερο από την ομάδα του Εδιμβούργου. Πηγαίνουν στο Pittodrie χωρίς τον Paul Paton που έχει χτυπήσει στον αστράγαλο, ενώ θα λείψει και ο αμυντικός Ally Gilchrist που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο μέσος Chris Millar έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ ο Keith Watson παραμένει εκτός μάχης.
Η St Johnstone είναι αήττητη στις 3 τελευταίες επισκέψεις της στο Pittodrie για το πρωτάθλημα μετρώντας 2 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ φέτος μετρά μόλις μία ήττα σε 7 εκτός έδρας ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.