Ξεπούλησε η φανέλα με τον οπαδό της Airdrieonians

Μέσα σε 35 λεπτά πουλήθηκαν κι οι 100 φανέλες της Airdrie που είχαν το πρόσωπο του οπαδού της ομάδας, Mark Allison, που πέθανε τον Ιούνιο από καρκίνο στο πάγκρεας. Εντυπωσιακό αφού οι Diamonds πουλούν 100 με 150 φανέλες τη σεζόν, ενώ τώρα οι παραγγελίες ξεπερνούν τις 200 επιπλέον παρότι οι φανέλες δεν θα είναι έτοιμες μέχρι το Μάρτιο. 
Οι παραγγελίες έρχονται από όλη τη Βρετανία ακόμα και από οπαδούς άλλων ομάδως όπως των Aberdeen και Rangers αλλά και αυτών της Motherwell που είναι από τις παραδοσιακές αντιπάλους της Airdie στο Lanarkshire. Η ζήτηση της συγκεκριμένης φανέλας ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όπως τόνισε κι ο εμπορικός διευθυντής της ομάδας, Douglas Allsop, προσωπικός φίλος του Mark Allison και μέλος του supporters' trust της ομάδας.
Πιστός οπαδός της Airdie, ο Μark Allison είχε μαζέψει πάνω από 80.000 λίρες σε φιλανθρωπίες για τον καρκίνο πριν πεθάνει κι ήταν γνωστός όχι μόνο στο Airdie αλλά κι έξω από αυτό.
«Mόλις διαγνώστηκε με καρκίνο, αντί να τα παρατήσει συνέχισε να συμμετέχει σε διάφορα projects και νομίζω ότι αυτόν τον κρατούσε» δήλωσε ο Douglas Allsop υπογραμμίζοντας: «Eίμαστε ένας τοπικιστικός, ντεμοντέ σύλλογος, αλλά φροντίζουμε τους δικούς μας, γι αυτό ο Mark τα κατάφερνε τόσο καλά στις φιλανθρωπίες. Αυτή είναι η κληρονομιά που αφήνει πίσω του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.