Άντετη πρόκριση για Clyde, 5-0 την Arbroath

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση, η Clyde διέλυσε με 5-0 την Arboath στο Broadwood και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του κυπέλλου Σκωτίας.
Η αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων της League Two, μόνο αμφίρροπη δεν ήταν παρότι πολλοί προδίκαζαν το αντίθετο. Ο Peter MacDonald σημείωσε δύο γκολ με ισάριθμα πέναλτι στο 14’ και το 45’, με τον Scott McLaughlin να έχει σκοράρει στο 21’ με ένα εντυπωσιακό σουτ. 3-0 το ημίχρονο με την αποβολή του Matt Flynn να αφήνει με 10 παίκτες τους γηπεδούχους, δίνοντας κάποιο ενδιαφέρον στο ματς. Ήταν όμως η Clyde που σκόραρε ξανά, με τον David Gormley να σημειώνει δύο γκολ στο 73’ και το 90’ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Bully Wee. Η Clyde θα αντιμετωπίσει την Stirling Albion στον 4ο γύρο του κυπέλλου Σκωτίας.    
CLYDE: Gibson, McNeil, McNiff, Smith, Perry, Miller (Flynn 55), Linton (K Ferguson 90), McLaughlin, Gormley, Higgins (S Ferguson 71), MacDonald Unused substitutes - Caddis (G/k), Flynn, Davidson.
ARBROATH: Gomes, Gold, Sukkar, Little, Hamilton, Whatley, Kader (Prunty 76), McCord (Phillips 64), Doris (Skelly 71), Scott, Linn Unused substitutes - Douglas (G/k), Callaghan, Malin, Dunlop.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.