Dundee-Hearts (preview)

Η Dundee έχασε δύσκολα 2-1 στο Celtic Park, έφτασε πάντως τα 3 ματς χωρίς νίκη κι απέχει μόλις ένα βαθμό από την ουραγό Partick Thistle. O
Paul Hartley αναμένεται να συνεχίσει με το αγαπημένο του 5-3-2, τον βοήθησε να αποφύγει την ήττα στα 3 τελευταία εντός έδρας ματς της Dundee. Θα έχει στη διάθεση του τον μέσο Paul McGowan, που εξέτισε την ποινή του, όπως και τον επιθετικό, Yordi Teijsse, που έχει αναρρώσει, παραμένουν όμως εκτός μάχης ο μέσος Nicky Low και ο αμυντικός James McPake.
Η Hearts ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη με τον Ian Cathro στον πάγκο, το 1-1 με την Partick Thistle έγινε δεκτό με αποδοκιμασίες την περασμένη βδομάδα στο Tynecastle. Aυτό θα είναι το τρίτο ματς του 30χρονου τεχνικού στον πάγκο των Jampos, με τη Hearts να μην έχει νικήσει από τότε που έφυγε ο Robbie Neilson (2-0 τους Rangers στο τελευταίο του ματς), για να αναλάβει τους MIK Dons. O μέσος Prince Buaben χτύπησε στο ματς με την Partick Thistle κι είναι αμφίβολος, εκτός μάχης ο Sam Nicholson που είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στο γόνατο. 
Η Hearts είναι αήττητη στις 5 τελευταίες επισκέψεις της στο Dens Park, έχοντας κερδίσει τις 3 από αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.