Όρθια η Dunfermline, 1-1 με Falkirk

Xάρη σε ένα πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Rhys McCabe, η Dundermline έμεινε για πέμπτο σερί ματς χωρίς ήττα, κρατώντας στο 1-1 τη Falkirk.
Oι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 10’ με σουτ του Myles Hippolyte, για να χάσει μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 21’ η Dunfermline, όταν η κεφαλιά του 21’ Nicky Clark έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στο …δρόμο του Michael Moffat που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί το …rebound.
Οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια ευκαιρία με τον Joe Cardle στο 37’, για να κερδίσουν τελικά ένα ανέλπιστο πέναλτι στο 58’ όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Tom Taiwo στην περιοχή. Ο  Rhys McCabe εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών ένα λεπτό αργότερα κάνοντας το 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος. Η Dunfermline έφτασε τα 5 ματς χωρίς ήττα και κρατήθηκε, έστω και με το συντελεστή τερμάτων πάνω από την προτελευταία θέση. Τρίτο ματς χωρίς νίκη για τη Falkirk που έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη της στην 3η θέση της Championship.

DUNFERMLINE: Murdoch, Geggan, Martin, Ashcroft, Talbot, McMullan, Herron, McCabe, Cardle (Paton 85), Moffat (Reilly 81), Clark (El Alagui 87).
FALKIRK: Rogers, Muirhead, Gasparotto, Grant, Gallacher, Hippolyte (McHugh 75), Taiwo (Rankin 84), Kerr, Sibbald, Baird, Shepherd (Miller 84).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.