Ξέσπασαν στα Highlands οι Jags

Η Partick Thistle επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες, επικρατώντας 3-1 της Ross County στο Dingwall και ξεκόλλησε από το βυθό της βαθμολογίας.
Στην ήττα της με 1-0 στο Celtic Park, ο τεχνικός των Bhoys, Brendan Rodgers, απορούσε πως γινόταν κι ήταν στην τελευταία θέση αυτή η Thistle.
Oι Jags τον δικαίωσαν πλήρως πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση κι έφτασαν σε μια άνετη νίκη. Έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, για να ανοίξουν τελικά το σκορ στο 50’ με κεφαλιά του Liam Lindsay που πέτυχε το έκτο φετινό του γκολ. Ο Kris Doolan έκανε το 0-2 στο 62’ με νέα κεφαλιά μετά από σέντρα του Callum Booth. Ο Chris Erskine έκανε το 0-3 στο 78’ κι οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν στο 83’ με κεφαλιά του Liam Boyce που είναι στην κορυφή των σκόρερς της Premiership με 11 γκολ. 
Η Partick Thistle ξεκόλλησε από το βυθό της βαθμολογίας πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη μετά από 6 ματς. Πλησίασε στους δύο βαθμούς τη Ross County που έχασε για πρώτη φορά μετά από 6 παιχνίδια.
ROSS COUNTY: Fox, Boyce, McEveley, Davies, Routis, Curran (Schalk 55), Fraser, Quinn, Dow (Franks 63), Dingwall (McLaughlin 64), Chow.
PARTICK THISTLE: Cerny, Booth, Welsh, Lindsay, Osman, Doolan (Azeez 73), Erskine, Lawless (Amoo 88), Elliot, Devine, Edwards.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.