Motherwell-Aberdeen (preview)

Oι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί πριν 9 μέρες στο γήπεδο της Aberdeen, όμως το ματς είχε διακοπεί λόγω βλάβης στους προβολείς. Η Motherwell θα έχει ξανά στον πάγκο της τον Mark McGhee, αφού ο τεχνικός της εξέτισε την ποινή του.
Oι Steelmen έρχονται από δύο σερί ισοπαλίες, μετρώντας 4 ματς χωρίς νίκη και θα έχουν στη διάθεση τους τον αριστερό μπακ, Steven Hammell, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο νεαρός επιθετικός, Dylan Mackin, προστέθηκε στην αποστολή, όμως οι Joe Chalmers, Kieran Kennedy, Carl McHugh, Jacob Blyth και Ross MacLean παραμένουν εκτός μάχης. Στα 3 τελευταία παιχνίδια της στο Fir Park η Motherwell έχει σημειώσει 9 γκολ.
Σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα η Aberdeen, μετά την ήττα με 3-0 στον τελικό του League Cup από τη Celtic δεν έχει βρει τα πατήματα της. Η ομάδα του Derek McInnes μετρούσε 6 σερί νίκες, μετά τον τελικό έχει μόλις 3 στα 9 τελευταία παιχνίδια της, χάνοντας από Rangers, Hamilton και Ross County.
H άμυνα είναι το πρόβλημα των Dons, έχουν δεχτεί γκολ και στα 9 τελευταία παιχνίδια τους, υπάρχει θέμα και στην επίθεση όμως, με τον McInnes να μην εμπιστεύεται τελευταία τους Adam Rooney και Niall McGinn, δύο παίκτες-κλειδιά τις 3 τελευταίες σεζόν για τους Dons. Xωρίς αυτούς η Aberdeen ζορίζεται στο γκολ κι οι Hayes και McLean, δεν δείχνουν ικανοί να ανταποκριθούν σε αυτόν τον τομέα. Μοναδικό πρόβλημα ο μέσος Peter Pawlett που έχει υποστεί τράβηγμα κι είναι αμφίβολος, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Ο McInnes δήλωσε ότι είναι ήρεμος κι ότι η ομάδα του μπορεί να γυρίσει την κατάσταση, είναι όμως γεγονός ότι βρίσκεται υπό έντονη αμφισβήτηση. 
Η Aberdeen έχει κερδίσει τα 5 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της κόντρα στη Motherwell, μόνο το ένα από τα 3 πιο πρόσφατα όμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.