Motherwell-Celtic (preview)

Oι νίκες διαδέχονται τις ήττες στα 5 τελευταία ματς της Motherwell, που έχασε το περασμένο Σάββατο 3-0 στο Εδιμβούργο από τη Hearts. Οι Steelmen δεν έχουν κάποιον καινούργιο τραυματισμό, παραμένουν ωστόσο εκτός μάχης ο
Joe Chalmers που αναρρώνει μετά από εγχείρηση, ο μέσος Lee Lucas που έχει χτυπήσει και ο Carl McHugh που βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της αποκατάστασης έχοντας υποστεί διάσειση. Μόλις μια νίκη μετρά η Motherwell στα 12 τελευταία ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Celtic, ενώ δεν έχει κερδίσει εντός έδρας τους Bhoys από τον Απρίλιο του 2013.
Η Celtic κατέκτησε την Κυριακή το 100ο τρόπαιο της ιστορίας της, επικρατώντας 3-0 της Aberdeen στον τελικό του League Cup, είναι αήττητη στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ μετρά 856 λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ. Έρχεται από 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα στις 6 τελευταίες από αυτές δεν έχει δεχτεί γκολ. Παραμένει τραυματίας ο Scott Sinclair όπως και ο αριστερός μπακ, Kieran Tierney, που είναι καιρό τώρα εκτός μάχης. Έχοντας παιχνίδι με τη Manchester City την Τρίτη στο φινάλε των ομίλων του Champions League, δεν αποκλείεται να γίνουν αλλαγές από τον Brendan Rodgers, με τον τεχνικό των Bhoys να δηλώνει ότι θα χρειαστεί όλους τους παίκτες του το μήνα που διανύουμε. Κι οι δύο φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων έχουν γίνει στο Celtic Park, με τους Bhoys να επικρατούν 5-0 της Motherwell στο League Cup και 2-0 στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.