Η Motherwell κράτησε στον πάτο την Inverness

Οι Steelmen νίκησαν 2-1 μέσα στα Highlands την Inverness που παρέμεινε στο βυθό της βαθμολογίας, φτάνοντας τα 9 ματς χωρίς νίκη.
Ο δυνατός αέρας των Highlands φάνηκε να εμποδίσει τις δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να είναι απειλητικοί και να χάνουν δύο ευκαιρίες με τους Gary Warren και Greg Tansey. Η Inverness φάνηκε να ξεκινά καλά το δεύτερο μέρος κι είχε ένα σουτ του Lonsana Doumbouya που έφυγε άουτ, όμως 3 λεπτά αργότερα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Craig Clay έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα στο 50’. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως ο goalkeeper των Steelmen, Craig Samson, ήταν σε καλή βραδιά, απέκρουσε τη μπάλα στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ian Vigurs για να σταματήσει λίγο αργότερα και τον Aaron Doran. 
Στο 50’ το σκορ άνοιξε απροσδόκητα για τη Motherwell, όταν ο Craig Clay έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, ο αέρας άλλαξε την πορεία της μπάλας και την έστειλε στο παραθυράκι του εμβρόντητου, Fon Williams. Δεν ήταν η βραδιά των γηπεδούχων και φάνηκε και στο 81’ όταν το σουτ του Aaron Doran έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στερώντας την ισοφάρισαη από την Inverness. Σα να μην έφτανε αυτό, στο 87’, σε μια γρήγορη αντεπίθεση η Motherwell έκανε το 0-2, με τον Scott να πετυχαίνει το όγδοο φετινό του γκολ. Ο Greg Tansey έκανε το 1-2 για τους γηπεδούχους, ήταν όμως πολύ αργά για να σώσουν το ματς.
Οι Highlanders έφτασαν τα 9 ματς χωρίς νίκη, παρέμειναν στο βυθό της βαθμολογίας, ενώ η Motherwell νίκησε για πρώτη φορά μετά από 5 ματς κι απέχει μόλις ένα βθμό από την πρώτη εξάδα.

INVERNESS CT: Fon-Williams, Tremarco, Warren, Meekings, Polworth (Mulraney 71), Draper, Vigurs, Tansey, McKay, Doumbouya (Fisher 59), Cole (Doran 56).
MOTHERWELL: Samson, Tait, Hammell (McMillan 63), Heneghan, McManus, McHugh, Cadden (Ainsworth 26), Lucas, Clay, McDonald, Moult.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.