O Dembele -νεαρός- παίκτης της χρονιάς στη Γαλλία

Η εντυπωσιακή σεζόν συνεχίζεται για τον Moussa Dembele που αναδείχθηκε –νεαρός- παίκτης της χρόνιας στη Γαλλία. Η ανάδειξη του νεαρού παίκτη στη Γαλλία αφορά ποδοσφαιρικές κάτω των 21 ετών, διοργανώνεται από το γαλλικό Telefoot κι είχαμε αναφέρει τον έντονο ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος, μιας και μεταξύ των υποψίων ήταν οι Anthony Martial της Manchester Utd, Adrien Rabiot της PSG και Ousmane Dembele της Borussia Dortmund.
«Είναι μεγάλη τιμή να κερδίζω το τρόπαιο αφήνοντας πίσω τόσο μεγάλους παίκτες, μερικοί από αυτούς είναι και πιο έμπειροι από εμένα» δήλωσε ο Dembele που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του.
«Είναι ομαδικό το παιχνίδι, παίζουμε όλοι μαζί στην εθνική κι όλοι μαζί το κερδίσαμε, 11 παίκτες είναι στο γήπεδο» τόνισε ο Γάλλος που έχει σημειώσει 4 γκολ σε ισάριθμα ματς στην ομάδα κάτω των 21 της Γαλλίας, χωρίς να ξεχάσει τους συμπαίκτες του στη Celtic και τους οπαδούς της ομάδας.
«Οι οπαδοί ήταν πάντα δίπλα μου από τότε που ήρθα στη Celtic, όπως και σε κάθε παίκτη της Celtic, μπορεί να σκοράρω αλλά είναι άλλοι 10 παίκτες μαζί μου, είναι κι αυτοί που είναι στην πάγκο κι όλοι όσοι ανήκουν στην ομάδα, όλοι μαζί κερδίσαμε αυτό το τρόπαιο κι ελπίζω να έρθουν κι άλλα» κατέληξε ο 20χρονος Γάλλος που μετρά 17 γκολ σε 32 ματς με τη φανέλα της Celtic, 3 από αυτά στο Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.