Queen of the South-St Mirren (preview)

Αναμέτρηση ανάμεσα στις πιο ντεφορμέ ομάδες της Championship, με την καθεμία να προέρχεται από 6 σερί ήττες στην κατηγορία. Μπορεί να επικράτησαν σους αγώνες που έδωσαν στο κύπελλο, στην Championship όμως παραπαίουν καιρό τώρα. Η Queens είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με 5 νίκες και 3 ισοπαλίες στα 8 πρώτα παιχνίδια της, η συνέχεια όμως ήταν καταστροφική. Έφτασε τώρα τα 8 ματς χωρίς νίκη ενώ έχασε και τα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Υπήρξαν πάντως τραυματισμοί και ατυχίες, με την αλλαγή προπονητή να δείχνει επιτακτική. Ο Gary Naysmith κάνει απόψε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Queens και θα έχει στη διάθεση του τον Derek Lyle που επιστρέφει.
Η St Mirren είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση, χωρίς νίκη ακόμα στην Championship κι αναπόφευκτα στο βυθό της βαθμολογίας. Δεν έχει κρατήσει σε κανένα από τα 14 ματς πρωταθλήματος που έδωσε μέχρι τώρα ανέπαφη την εστία της, ενώ έχει χάσει και τα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.
Δεν έχει υπάρξει ισοπαλία στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, με τη St Mirren να μετρά 4 νίκες και την Queen of the South δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.