Ο Rodgers θα χρειαστεί όλους τους παίκτες το Δεκέμβριο

Η Celtic θα δώσει 8 ματς πρωταθλήματος πριν το τέλος του χρόνου (αυτό το μήνα δηλαδή), ενώ υπάρχει και το παιχνίδι με την Manchester City για το Champions League την επόμενη Τρίτη.
«Θα παίζουμε κάθε δύο με τρεις μέρες, αλλά έχουμε καλό ρόστερ και θα χρειαστούν όλοι» δήλωσε ο τεχνικός των Bhoys, Brendan Rodgers.
«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μαζέψουμε κι άλλους βαθμούς, αυτός είναι ο στόχος, έχω παιδιά που είναι καταπληκτικοί στην προπόνηση κάθε μέρα» τόνισε ο προπονητής της Celtic που αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένους παίκτες.
«Παίκτες όπως οι Ryan Christie, Liam Henderson, Cristian Gamboa και Dedryck Boyata δουλεύουν σκληρά στην προπόνηση αλλά δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στα ματς, ενώ περιμένων και τον Gary Mackay-Steven που έχει προχωρήσει πολύ στο θέμα της φυσικής κατάστασης και θέλω να τον δω να παίζει» κατέληξε ο τεχνικός της Celtic που είναι αήττητη στις εγχώριες διοργανώσεις και πήρε την Κυριακή το πρώτο τρόπαιο της σεζόν, επικρατώντας 3-0 της Aberdeen στον τελικό του League Cup. Aκολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια, με Motherwell το Σάββατο στο πρωτάθλημα και Manchester City την Τρίτη στο Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.