St Johnstone-Motherwell (preview)

Το τελευταίαο παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες ήταν στο Pittodrie. H St Johnstone έφερε 0-0 με την Aberdeen το Σάββατο, ενώ το παιχνίδι της Motherwell την Τρίτη διεκόπη λόγω βλάβης στους προβολείς.
H St Johnstone κράτησε ανέπαφη την εστία της στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος, όμως η συμμετοχή του top scorer της ομάδας, Danny Swanson, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο μέσος Paul Paton κι ο επιθετικός παραμένουν εκτός μάχης.
Τρία ματς χωρίς νίκη μετά η Motherwell που δε θα έχει στον πάγκο τον τεχνικό της, Mark McGhee αφού το ματς με την Aberdeen διεκόπη και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του. Ο James McFadden θα είναι στη θέση του και δύσκολα θα …χρησιμοποιήσει τον ευατό του στο ματς. Η συμμετοχή του αμυντικού Stephen McManus, του επιθετικού Scott McDonald και του μέσου Chris Cadden θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Οι Steven Hammell, Kieran Kennedy, Joe Chalmers, Ross Maclean και Carl McHugh παραμένουν εκτός μάχης όμως ο Jack McMillan είναι διαθέσιμος. Η St Johnstone έχει κερδίσει και τα 3 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα στη MMotherwell με το ίδιο σκορ (2-1).
Η Motherwell δεν έχει κερδίσει στο Parth από το Νοέμβριο του 2012, έχοντας χάσει και στις 6 τελευταίες επισκέψεις της στο McDiarmid Park.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.