1-1 με Gateshead η Kilmarnock

H Kilmarnock αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 σε φιλικό στο Gateshead’s International Stadium, με τους νεοαποκτηθέντες από τη Newcastle, Fred Woodman, Cal Roberts και Sean Longstaff να κάνουν το ντεμπούτο τους για την Killie. H γηπεδούχος Gateshead προηγήθηκε στο 18’ με τον Sam Jones για να ισοφαρίσει η Killie με τον Cal Roberts στο 36’. Ο Roberts άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, η Kilmarnock ήταν αρκετά καλή, με τον Lee Clark να χρησιμοποιεί από δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο, ενώ υπήρψαν και παίκτες που δοκιμάστηκαν και από τις δύο ομάδες, χωρίς να δοθούν στοιχεία για την ταυτότητα τους. Η Gateshead άγγιξε τη νίκη στο φινάλε, όμως το σουτ του Danny Johnson έστειλε τη μπάλα στο οκάρι και στη συνέχεια σρην αγκαλιά του Woodman.
GATESHEAD : S. MacDonald, Hannant (Elliott 77), G. Smith, M. Smith (Hogan 46), Clark, Ajala, Mafuta (Fyfield 62), White, παίκτης υπό δοκιμή, Jones, Johnson.
KILMARNOCK: (πρώτο ημίχρονο). Woodman, Hendrie, παίκτης υπό δοκιμή, I. Wilson, McCulloch, S. Smith, McLean, Dicker, Tyson, Hawkshaw, Roberts.
(Δεύτερο ημίχρονο) Woodman, McCulloch, Taylor, Jones, παίκτης υπό δοκιμή, Lidlington, Coulibaly, Boyd, παίκτης υπό δοκιμή, Longstaff. Frizzell.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.