Σταθερά 3η η Morton, 2-1 τη Dumbarton

Η Greenock Morton διατήρησε το αήττητο της στο Cappielow κι επικρατώντας 2-1 της Dumbarton κι έμεινε στην 3η θέση της Championship.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19’ όταν ο δανεικός από τη Celtic Aidan Nesbitt έστειλε τη μπάλα στην περιοχή κι ο Gregor Buchanan, στην προσπάθεια του να διώξει, την προώθησε στα δίχτυα της ομάδας του. Το αυτογκόλ δεν πτόησε τη Dumbarton που αμυνόταν σφιχτά και προσπαθούσε να απειλήσει με στημένες φάσεις, όμως ο Nesbitt έκανε πάλι τη ζημιά κερδίζοντας πέναλτι σε ανατροπή του από τον Darren Barr στην περιοχή. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Michael Tidser στο 66’ κάνοντας το 2-0 και παρότι η Dumbarton μείωσε  τρία λεπτά αργότερα με τον Andy Stirling, δεν έφτασε ποτέ στην ισοφάριση. Το τελικό 2-1 κράτησε στην 3η θέση την ομάδα του Greenock, με τους Sons να παραμένουν μόλις δύο βαθμούς πιο πάνω από την προτελευταία Ayr United.

MORTON: Gaston, Kilday, O'Ware, Doyle, Forbes, Oyenuga (Scullion 10), Lindsay, Nesbitt (Orr 90+1), Tidser, Russell, Murdoch.
DUMBARTON: Martin (Brown 25), Pettigrew, Docherty (Nade 67), Buchanan, Todd, Fleming, Thomson (Vaughan 70), Stanton, Barr, Smith, Stirling.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.